Све категорије

профил компаније

Почетна> O nama > профил компаније

Схангхаи Хејинг Пластиц Продуцт Цо., Лтд се налази у Новом округу Пудонг, Шангај, Кина. То је професионални произвођач контејнера за паковање козметике и водећи добављач решења за паковање лепоте већ 20 година у Кини. Сада се компанија развила до 20,000 квадратних метара модерне фабрике са више од 300 запослених. Увела је најнапредније машине за ливење, бризгање, дување флаша, аутоматско штампање свиле, вруће штанцање, етикетирање и премазивање итд. Компанија је сертификована по ИСО-9001 системима.

Производи компаније се крећу од паковања козметике, фармацеутске амбалаже и амбалаже за храну итд. Главни производи укључују пластичне боце, флаше без ваздуха, боце са капаљком, тегле за крему, чепове, пумпе и контејнере за шминку итд. Посвећен је снабдевању свеобухватних решења за паковање за својим купцима широм света. Производ је извезен у Хонгконг, Јапан, Кореју, југоисточну Азију, Блиски исток, Океанију, Европу и Америку. Компанија такође има сопствене линије за производњу пигмента које би могле да пруже услуге брзог усклађивања боја за купце.

Освојили смо добру репутацију међу нашим купцима са нашим добрим квалитетним производом, строгим и високо ефикасним управљањем, креативним дизајном производа и одличним услугама.

Настојимо да обезбедимо врхунски производ за наше клијенте на основу непрекидних иновација производа и улагања у истраживање и развој, цео наш тим је увек посвећен испуњавању и превазилажењу очекивања наших купаца и постати најпоузданији партнер наших купаца на дужи рок, добродошли да контактирате са нама ако имате било какав захтев.


Наша мисија

Да бисте били светски добављач решења за штампање и паковање, створите максималну вредност за наше клијенте континуираним техничким иновацијама и напредним управљањем.


Основне вредности

Људи су темељ. Зелено, иновативност и поштење су душа наше корпорације.
Човек је највреднији ресурс.
Признајемо јединственост сваког појединца; поштујемо и ценимо њихов допринос продуктивности, безбедности, креативности и расту наше компаније.
Иновација и поштење су пут до успеха.
Схангхаи Хејинг Пластиц Продуцт се нада да ће радити са пријатељима из свих сфера живота широм света како бисмо заједно створили светлу будућност!

Хајде да разговарамо паковање

Тражите решења за ваше потребе за паковањем лепоте која испуњавају захтеве вашег бренда и одрживости?

Затражите бесплатну консултацију са једним од наших стручњака за паковање.