Све категорије

O nama

Почетна> O nama

Схангхаи Хејинг Пластиц Продуцт Цо., Лтд се налази у Новом округу Пудонг, Шангај, Кина. То је професионални произвођач контејнера за паковање козметике и водећи добављач решења за паковање лепоте већ 20 година у Кини. Сада се компанија развила до 20,000 квадратних метара модерне фабрике са више од 300 запослених. Увела је најнапредније машине за ливење, бризгање, дување флаша, аутоматско штампање свиле, вруће штанцање, етикетирање и премазивање итд. Компанија је сертификована по ИСО-9001 системима.

Производи компаније се крећу од паковања козметике, фармацеутске амбалаже и амбалаже за храну итд. Главни производи укључују пластичне боце, флаше без ваздуха, боце са капаљком, тегле за крему, чепове, пумпе и контејнере за шминку итд. Посвећен је снабдевању свеобухватних решења за паковање за својим купцима широм света. Производ је извезен у Хонгконг, Јапан, Кореју, југоисточну Азију, Блиски исток, Океанију, Европу и Америку. Компанија такође има сопствене линије за производњу пигмента које би могле да пруже услуге брзог усклађивања боја за купце.

Освојили смо добру репутацију међу нашим купцима са нашим добрим квалитетним производом, строгим и високо ефикасним управљањем, креативним дизајном производа и одличним услугама.

Настојимо да обезбедимо врхунски производ за наше клијенте на основу непрекидних иновација производа и улагања у истраживање и развој, цео наш тим је увек посвећен испуњавању и превазилажењу очекивања наших купаца и постати најпоузданији партнер наших купаца на дужи рок, добродошли да контактирате са нама ако имате било какав захтев.


Хајде да разговарамо паковање

Тражите решења за ваше потребе за паковањем лепоте која испуњавају захтеве вашег бренда и одрживости?

Затражите бесплатну консултацију са једним од наших стручњака за паковање.